sobota 4. mája 2013

Benedikt Eggs


Kto by to povedal? Toast, jablko, maslová omáčka a vajíčko.. a výborná chuť !

Naposledy som písala recept na holandskú omáčku, teraz prichádza recept a jeho využitie.

Vajce Benedikt sa v súčastnosti robí na tisíc spôsobov, ja som si vybrala jeden, zo surovín ktoré mám vždy doma.




Suroviny:


♪ 2 opečené toasty (môžete použiť i chlieb zbavený kôrky)
♪ 1 cm hrubý plátok jablka, ktoré necháme na panvici zopár minút aby nám zmäklo a zohrialo sa
♪ 2 PL holandskej omáčky  
♪ plátok šunky (ja som ho nepoužila, pretože šunku nejedávam, no napriek tomu bolo to vynikajúce, no ak chcete aj tak kúsok mäsa na tanieri, opečte ju chvíľu na panvici, naraz s jablkom)

Postup
Vystaváme podľa chuti: Toast, šunka, jabklo, vajíčko a zalejeme holandskou omáčkou. 


Guten Appetit !








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára