Kto by to povedal? Toast, jablko, maslová omáčka a vajíčko.. a výborná chuť !
Naposledy som písala recept na holandskú omáčku, teraz prichádza recept a jeho využitie.
Vajce Benedikt sa v súčastnosti robí na tisíc spôsobov, ja som si vybrala jeden, zo surovín ktoré mám vždy doma.
Suroviny:
♪ 2 opečené toasty (môžete použiť i chlieb zbavený kôrky)
♪ 1 cm hrubý plátok jablka, ktoré necháme na panvici zopár minút aby nám zmäklo a zohrialo sa
♪ 2 PL holandskej omáčky
♪ plátok šunky (ja som ho nepoužila, pretože šunku nejedávam, no napriek tomu bolo to vynikajúce, no ak chcete aj tak kúsok mäsa na tanieri, opečte ju chvíľu na panvici, naraz s jablkom)
Postup:
Vystaváme podľa chuti: Toast, šunka, jabklo, vajíčko a zalejeme holandskou omáčkou.
Guten Appetit !
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára