Poznate ten pocit keď sa vám nič nechce variť no máte na niečo chuť? Na voľačo farebné a živé, chutné no nenáročné? Prineste parmezán! (Nie! obsahom tohto receptu nie je parmezán ani parmidžano ani iny syr.. ideme bez zivocisnych produktov. Aspoň dnes!)
Suroviny:
_ špagety
_ rukola
_ cherry rajčinky
_ konzerva tuniaka v oleji (vo vlastnej šťave)
Na zálievku:
_ olivový olej
_ soľ
_ citrón
Postup:
Špagety uvaríme, to by mal zvládnuť každý. Pridáme rukolu, asi za hrsť na porciu, tuniaka z konzervy a na polky pokrájané cherry rajčiny. Zalejeme zálievkou.
Tip.č1. Miesto cherry rajčiniek, môžete použiť sušené paradajky v oleji.
Tip.č.2. Cherry nakrájajte na polovicu, prstami vytlačte prebytočnú dužinu, reznou stranou nahor poukladajte na plech, a zosušte pri 100-120 °C.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára